>Vliegen naar IJsland nog nooit zo goedkoop

>De waarde van de IJslandse kroon is nog nooit zo laag geweest en dit is voor de reiziger naar IJsland een positieve ontwikkeling. Betaalde men vorig jaar rond deze periode nog 11,75 euro voor 1000 IJslandse kronen, nu is dat gezakt naar 7 euro per 1000 IJslandse kronen. Op basis van deze lage kroon heeft Iceland Air een ‘Superdeal’ samengesteld. Vanaf maandag 13 oktober kan er een 4-daagse reis naar IJsland geboekt worden vanaf 299 euro per persoon. Dit arrangement is inclusief retourvlucht Amsterdam – IJsland, luchthavenbelastingen en 3 hotelovernachtingen in een 2-persoonskamer inclusief ontbijt. De Reykjavik Special is boekbaar tot 26 oktober 2008.
Naast de Reykjavik Special biedt Icelandair nog andere arrangementen aan. Deze zijn te vinden in de nieuwe brochure van Icelandair Holidays, die geldig is voor reizen tot en met april 2009. Nieuw dit jaar zijn de 4-daagse Wellness reizen inclusief onder andere een bezoek aan de Blue
Lagoon. www.icelandair.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.