>Vlooienmarkten in Haarlem en Utrecht

>Op zondag 2 november is er van 10.00 – 17.00 uur een grote Vlooienmarkt in het Kennemer Sport Center bij de IJsbaan te Haarlem. Liefhebbers kunnen dan urenlang rondsnuffelen tussen ruim 300 kramen, bomvol de meest uiteenlopende tweede hands spullen, zoals curiosa uit grootmoeders tijd, speelgoed, poppen, boeken, strips, grammofoonplaten, aardewerk, kleding, leuke hebbedingentjes, verzamelobjecten, enz. Alle ingrediënten voor een dagje snuffelplezier zijn aanwezig. In de loop der tijd is deze Van Aerle’s Vlooienmarkt in de Kennemer Sporthal uitgegroeid tot een van de gezelligste en populairste vlooienmarkten in Noord Holland. www.vlooienmarkten.nl
Lekker twee dagen zwijmelen of helemaal wegdromen in Grootmoeders Tijd? Dat kan in ‘Curiosa Wereld’ Utrecht. Op zaterdag 1 nov. en zondag 2 nov. 2008 is twee dagen lang de mooiste Antiek- en Curiosamarkt van Europa in de Veemarkthal Utrecht en ligt deze locatie vol met veel nostalgische spullen uit Grootmoeders Tijd zoals mooi antiek, curiosa en leuke verzamelobjecten. Er is van alles te vinden van top antiek tot de kleinste snuisterijen, van kristallen lampen tot schitterende poppen, van klein zilverwerk tot grote meubels, schilderijen, glaswerk, porselein, tin, verlichting, verzamelartikelen, instrumenten, boeken, curiosa, enz. De beurs is op beide dagen geopend van 10-17 uur. De toegang bedraagt Euro 5,00. Kinderen onder geleide t/m 12 jr. gratis. www.curiosawereld.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.