>Warm welkom in Madeira

>Madeira is een heerlijke bestemming om in de winter naartoe te reizen. De temperatuur daalt zelden onder de 15 graden en ligt er meestal ruim boven. Flinke wandelingen in de winterzon, genieten van diezelfde zon op een terras… heel wat anders dan de korte donkere dagen in ons eigen land. De hele winter door zijn er vluchten met transavia.com vanaf Schiphol (tweemaal per week nonstop) en daarnaast zijn er meerdere dagelijkse lijnvluchten met TAP Air Portugal (met tussenstop in Lissabon of Porto). Vakanties naar Madeira zijn te boeken bij alle gerenommeerde touroperators. Holland International heeft overigens ook voor deze winter weer een separate brochure ‘Madeira’ uitgegeven.

One Response

  1. Anonymous

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.