>Wereldbollenactie start tv-programma

>In de Amsterdamse Prinsengracht dreven vanochtend 1000 wereldbollen rond. In eerste instantie was de afzender onduidelijk. Later bleek dit een ludieke actie te zijn rond het programma RTL Travel: Share Your Planet, dat aanstaande zondag om 19.25 uur weer van start gaat bij RTL 5. Met de wereldbollenactie van vanochtend is een SUMMUM.nl reis te winnen naar Mexico, de bestemming die aanstaande zondag als eerste aan bod komt in het programma. Hysterische omstanders probeerden een wereldbol te bemachtigen door deze uit de gracht te vissen. De prijswinnaar wordt volgende week vrijdag online bekend gemaakt. Tamara Brinkman, één van de nieuwe gezichten van het programma, kwam ook even een kijkje nemen.
Vanaf zondag 2 november gaan Chris Zegers, Tamara Brinkman, Seth Kamphuijs, Renate Verbaan en Dennis Weening op reis voor het nieuwe en inspirerende reisprogramma ‘RTL Travel: Share Your Planet, geproduceerd door Endemol. Met SUMMUM.nl als nieuwe hoofdsponsor, de reisorganisatie die als geen ander de bekende én onbekende hoogtepunten van de gekozen locaties weet te vinden, zal dit nieuwe programma op een bijzondere manier te werk gaan. Via de Share Your Planet (www.shareyourplanet.nl) reiscommunity op internet bepalen reizigers de must do’s van de verre bestemmingen mee. Ook stelt deze community reizigers in staat om via verschillende media onderling reiservaringen uit te wisselen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.