>25% korting op vluchten naar IJsland

>De afgelopen weken zijn de IJslanders samen met veel Nederlanders getuige geweest van economische onrust en grote financiele onzekerheid. Toch is in deze moeilijke tijd ook de steun en vriendschap van de Nederlanders gevoeld. Woensdag heeft het Internationaal Monetair Fonds toestemming gegeven voor een lening aan IJsland. Dit is een grote stap en een nieuwe wending voor IJsland. Icelandair is een van de belangrijkste bedrijven van IJsland, welke het eiland al ruim 70 jaar met de rest van de wereld verbindt. Als blijk van waardering van de positieve steun van de Nederlanders ten opzicht van IJsland als vakantiebestemming geeft Icelandair 25% korting op alle vluchten vanaf Amsterdam naar IJsland. Een aantrekkelijke wisselkoers maakt IJsland goedkoper dan ooit. Nu is de tijd om het land te bezoeken en te genieten van de natuurwonderen, de stad, de kunst en cultuur, het nachtleven en de gastvrijheid van de inwoners. De korting is geldig voor boekingen gemaakt van 22 tot en met 27 november voor reizen tot en met 31 maart. www.icelandair.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.