>3 op Reis: Saudi-Arabië en Italie

>Froukje reist deze week naar de hak van de Italiaanse laars voor een rondreis door de provincie Puglia. Ze begint in de havenstad Bari, waar ze de kerk van niemand minder dan Sinterklaas bezoekt. Vervolgens gaat ze aan het werk op een ecologische boerderij en bezoekt ze een kasteel met een merkwaardige vorm: Castel del Monte. In Alberobello maakt ze kennis de Trulli, bijzondere huisjes die uniek zijn voor de streek. Floortje Dessing reist verder door Saudi-Arabië. Na een duik bij het Al-Nakheel Beach Resort, één van de weinige plekken in het land waar vrouwen zich met onbedekt hoofd in de zee mogen begeven, reist ze verder naar Abha, een populaire vakantiebestemming voor de Saudische bevolking zelf.

3 op Reis, zondag 30 november 2008, 19.55 uur, Ned 3

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.