>Antiek-wandeling door Antwerpen

>Antiquairs Antwerpen vzw groepeert de meest vooraanstaande kunst- en antiekhandelaars uit Antwerpen. Elk jaar worden er op het laatste weekend van november (28, 29 en 30) en het eerste weekend van december (5, 6 en 7 december) Opendeurdagen gehouden in de vorm van antiekwandelingen. De antiekwandelingen genieten een groot succes en trekken jaarlijks
tienduizenden liefhebbers uit binnen- en buitenland. In totaal 24 antiekhandelaars nemen deel aan dit gebeuren. De Opendeurdagen vormen een gevarieerde staalkaart van wat de stad Antwerpen te bieden heeft op gebied van antiek. Antiquairs Antwerpen vzw viert dit jaar de dertigste editie van de Opendeurdagen. Om deze bijzondere verjaardag luister bij te zetten, wordt deze editie gekenmerkt door een bruisend programma. Zo zijn er dit jaar een aantal binnen- en buitenlandse gastdeelnemers, die hun stukken bij hun Antwerpse collega’s voorstellen. www.antiquairs-antwerpen.be

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.