>Barbados, niet alleen voor Rich & famous

>Barbados is het meest oostelijk gelegen eiland in de Caribbean. Al sinds 1966 onafhankelijk van Engeland, weet het zich uitstekend op zelfstandige wijze te bedruipen. Hoewel authentiek en zeer Caribisch, is hier sprake van een hoge ontwikkelingsstandaard (31e plaats wereldwijd en nr 1 van de Cariben volgens VN rapport) . Het is dan ook overal veilig en comfortabel en de bevolking is vriendelijk en relaxed. Dank zij de ligging buiten de ‘hurricane belt’ wordt het eiland gespaard voor verwoestende orkanen. Een Caribisch paradijs dus, met droomstranden aan de Caribische Zee en een spectaculaire ruige kust aan de Atlantische oceaan. Een mooi binnenland, een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten, top restaurants, veel cultuur en goede uitgaansgelegenheden zorgen er voor dat het eiland meer biedt dan zon en zee. Niet voor niets weten ‘the rich and famous’ dit eiland te vinden, top hotels zijn hier goed vertegenwoordigd. Maar ook privé en budget accommodaties zijn van goede kwaliteit. Barbados biedt ‘value for money’! Er zijn diverse dagelijkse en snelle verbindingen vanuit Amsterdam en Brussel via Londen Gatwick of Manchester naar de hoofdstad Bridgetown met Virgin Atlantic, British Airways en BMI. Sinds 1 september 2008 biedt Martinair vluchten naar Barbados in samenwerking met American Airlines via Miami.
www.visitbarbados.nl

Reblog this post [with Zemanta]

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.