>Campervakantie in Algarve

>Campertouroperator Travelhome biedt vanaf januari 2009 ook de mogelijkheid om per camper in de Algarve of andere regio’s in Portugal op vakantie te gaan. Campers kunnen opgehaald worden in het zuidelijk gelegen Faro of in de stad Porto in het noordwesten van Portugal. Verschillende type campers kunnen er gehuurd worden: voor 2, 4 of 5 personen en ze zijn voorzien van LCD tv met DVD, een luifel, radio met cd speler, douche en toilet. De campers zijn niet ouder dan januari 2008. Transfer van de luchthaven naar de camper depot is in de huurprijs inbegrepen. Minimum huurperiode laagseizoen/middenseizoen is 3 dagen en in het hoogseizoen 7 dagen. Campings zijn er in overvloed in de Algarve. De literprijs voor diesel bedraagt op dit moment € 1,05 en er zijn goede luchtverbindingen met ondermeer Transavia en TAP Portugal die op Faro vliegen en TAP Portugal naar Porto. ‘Nogal wat toeristen zien vaak weinig meer dan het hotel en het strand. De Algarve biedt voor diegenen die wat meer willen zien dan de badplaatsen aan de kust een zeer afwisselend landschap in het binnenland doorspekt met cultuur en leuke dorpjes. En ook voor Nederlandse en Belgische toeristen die er overwinteren is een weekje of enkele weken er tussenuit met de camper een aantrekkelijke optie,’ aldus Travelhome directeur Perry van de Wiel. www.travelhome.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.