>Computergids voor Utrecht

>Podium maakt al een aantal jaren toeristische en educatieve routes. Routes langs bijzondere cultuurhistorische plaatsen en toeristische trekpleisters. Maar ook sportieve routes, bijvoorbeeld voor Nordic Walking. Podium presenteert nu het prototype van zijn eerste Personal Guided Tour. Een tour langs de cultuurhistorische plaatsen rond de Dom in Utrecht. Al wandelend krijgt de gebruiker beelden, geluiden en een voice-over die vertelt over wat er meters diep onder het straatoppervlak zit. Precies op het punt waar u staat! Al die kunstschatten die voor het oog verborgen zijn: van de Romeinen tot het bisschoppelijke paleis. De Personal Guided Tour is voor toeristische, cultuurhistorische en natuurorganisaties de ideale toepassing om verborgen schatten optimaal beleefbaar te maken. Gebruikmakend van de techniek die nu al volop beschikbaar is voor consumenten. Informatie zonder kostbare bewegwijzering die onderhouden moet worden. Nieuwsgierig geworden? Bekijk het demofilmpje. Of ervaar het zelf. Bij Podium in Utrecht kan men eenvoudig met een smartphone met de Personal Guided Tour zo het Domplein op.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.