>EasyToBook.com groeit tegen de stroom in

>EasyToBook.com, een site voor online hotelboekingen, groeit tegen de stroom in. De maand oktober 2008 werd afgesloten met een bruto omzet van ruim 5,75 miljoen euro, een stijging van 50 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. In de huidige economische situatie heeft EasyToBook.com de sleutel tot het succes gevonden in optimale flexibiliteit en gemak voor de klant. Voorbeeld: tot 24 uur voor het verblijf kan de consument nog kosteloos annuleren of wijzigen.
EasyToBook.com’s goede resultaten tonen aan dat de formule van de onderneming is aangeslagen, ondanks het feit dat het bedrijf in een zeer competitieve markt opereert. De vorig jaar door het nog jonge bedrijf geformuleerde verwachting, dat in 2008 een omzet tussen de 60 en 70 miljoen euro zal worden geboekt, zal worden gehaald. “Reizigers willen niet meer direct alles ruim vantevoren vastleggen zonder wijzigingsmogelijkheden. Het zijn de tijden er niet voor. EasyToBook.com biedt de klant de flexibiliteit die gewenst is.” Aldus de vrouwelijke CEO en mede-oprichtster van het bedrijf, Michal Hubschmann.
De jonge oprichters, CEO Michal Hubschmann (34) en Web & Strategy director Omri Amir (27) startten het bedrijf in 2004 in Amsterdam. Hun achtergrond; internationale wortels, ervaring in de hotelwereld en de grote ambitie om een wereldwijd succesvol bedrijf te runnen, gaf hen de basis om EasyToBook.com een snelle en doordachte groei te laten doormaken. www.easytobook.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.