>Efteling-musical verlengd

>In de 6e speelweek van The Sound of Music maken Efteling Theaterproducties, Albert Verlinde en Roel Vente bekend dat ze de musical verlengen tot tenminste 12 april 2009. Zondag werd het 100.000e verkochte ticket door Maaike Widdershoven symbolisch overhandigd aan een euforische cast. De hoogzwangere Widdershoven speelde in 2002 Maria voor Joop van den Ende en was afgelopen 28 september ook op de galapremière aanwezig. Met 100.000 verkochte kaarten en de verlenging is The Sound of Music de meest succesvolle en langstlopende musical in Theater de Efteling. Vanwege de grote belangstelling zijn er voor de Kerstvakantie extra voorstellingen gepland. Deze musicalklassieker van Rodgers en Hammerstein wordt als open eind voorstelling geprogrammeerd, dus zonder een vaste sluitingsdatum.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.