>Golfen op Madeira kan altijd

>Golfen is een mooie sport om te beoefenen, maar niet als het te koud wordt, te hard gaat waaien of teveel regent. Kortom; in de winter is het in Nederland minder prettig golfen. Madeira is met haar subtropische klimaat het hele jaar geschikt voor golf. Dus ook in de winter; een graadje of 18 met een lekker windje en drie prachtige banen ter
beschikking: een ‘offer you can’t refuse’. Druk is het nooit op de banen, want golf is in Madeira nog altijd een ‘upper class’ sport. Golfarrangementen zijn via verschillende touroperators zoals PinHigh Golftravel en Golftime Travel boekbaar of boek zelf tickets bij TAP en transavia.com en zoek er een passende Quinta – klassieke accommodatie met modern comfort – bij. Meer informatie

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.