>Gratis kalender voor 2009

>De redactie van Elke Dag Vakantie.nl heeft weer een gratis kalender voor 2009 samengesteld. De kalender is als pdf-bestand te downloaden en kan daarna op A4-formaat op elke kleurenprinter geprint worden: Even een kartonnetje er achter, pagina’s aan elkaar nieten, met een perforator twee gaten maken, touwtje er doorheen en ophangen!

Als u de kalender op glanspapier geprint wilt hebben én Mappa Mondo, het kinderhuis van het Rode Kruis op de Veluwe, wilt steunen dan kunt u voor 25 euro de kalender ook bestellen in onze online shop bij Lulu.com.

Een voorbeeld van de gratis kalender voor 2009 is hier te zien en door te bladeren.

Als u op de hoogte wilt blijven van het reisnieuws en de triptips die deze site dagelijks verspreidt, dan kunt u zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief (afmelden of onderbreken voor een vakantie gaat simpel via een link onder elke nieuwsbrief).

Het pdf-bestand kunt u hier downloaden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.