>Groene Hart-gids beleeft tweede druk

>Op maandag 8 december verschijnt in de typisch Groene Hart locatie, boerderij ’t Geertje, de geactualiseerde tweede druk van de succesvolle reisgids ‘Het Groene Hart, kloppend hart van Nederland’. Deze 200 pagina’s tellende gids, geschreven door Joke Radius, werd in december 2007 voor het eerst uitgegeven. De gids voert de lezer door het hele Groene Hart, dat waarschijnlijk de meeste facetten van Nederland in zich bergt. Op dit moment is van de eerste druk 5.500 exemplaren verkocht.
Joke Radius beschrijft de regio op een prettige manier. Het gebied, gelegen in drie provincies en omsloten door de vier grote steden, biedt alle mogelijkheden voor welke vorm van toerisme en vrijetijdsbesteding dan ook. Voor liefhebbers van cultuur en historie, eten en drinken, maar ook van actieve recreatie is er van alles te beleven.
De gids, een editie van de Dominicus reeks, uitgegeven door Gottmer Uitgever-groep, is direct na Sinterklaas in de boekwinkel verkrijgbaar en van 14 tot en met 18 januari op de vakantiebeurs in Utrecht. www.groene-hart.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.