>Hoteldorp in kazerne wint prijs

>Dorf Wangerland, onderdeel van het Van der Most concern, is door de gasten van Neckermann Reizen gekozen tot 1 van de 100 beste en geliefdste Neckermann Hotels wereldwijd. De gasten zijn van mening dat Dorf Wangerland deze prijs verdient door met name de hoge kwaliteit en service die Dorf Wangerland aanbiedt alsmede de unieke all-in formule en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Dorf Wangerland trok, sinds de officiële opening in juni van dit jaar, al meer dan 40.000 bezoekers en verwacht volgend jaar dit aantal te verdubbelen. Harald Koch, directeur van Dorf Wangerland: “Wij zijn zeer verheugd dat de klanten van Neckermann ons na 1 jaar al hebben onderscheiden met deze prijs. Het geeft aan dat we een uniek product hebben neergezet waar binnen het Noordzee-vakantiegebied behoefte aan was.”
In 2005 werd Hennie van der Most een nieuw project aangeboden; een voormalige kazerne in het noorden van Duitsland. De kazerne bevindt zich in het plaatsje Hohenkirchen, in de regio Wangerland, op circa 8 kilometer van de schitterende Oost-Friese Noordzeekust. Al bij zijn eerste bezoek aan de kazerne realiseerde Van der Most zich de enorme potentie van het gebouwencomplex. Hij kocht het nog hetzelfde jaar en besloot van de gebouwen een vrijetijdscentrum en hotel te maken, uiteraard mét de welbekende all-in-formule. In januari 2006 werd met de realisatie van het project begonnen.
Inmiddels zijn er op het terrein van de gewezen kazerne acht hotels gerealiseerd, evenals een caféstraat, kegel- en bowlingbanen, evenementenhal, recreatiemeer met strand, twee specialiteitenrestaurants waaronder het Piri Piri restaurant, een overdekte speelstad (Nordsee-Spielstadt Wangerland), sportterrein, sporthal en bioscoop.
Dorf Wangerland is gevestigd in Hohenkirchen, Jeversche Strasse 100. Kijk voor meer informatie op www.dorf-wangerland.de, bel met 00494463/80979-0 of stuur een e-mail naar reserverung@dorfwangerland.de

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.