>Kenia draagt bij aan de "Obaboom"

>>Kenia draagt bij aan de "Obaboom" 9De overwinning van Barack Obama heeft voor veel vreugde en positieve impuls gezorgd in de wereld. Zo ook in Kenia, waar de vader van Obama geboren is in een klein dorp in het westen van het land. Door de positieve internationale publiciteit rondom Obama de afgelopen periode, verwacht de Kenya Tourist Board dat het toerisme naar Kenia zal toenemen. De vader van Barack Obama is geboren in Kogelo, een klein Keniaans dorp in het westen van Kenia. Op dit moment woont de oma van Obama nog in Kogelo, Kenia.
De afgelopen 2 weken heeft Kenia veel positieve internationale publiciteit gekregen door de bekendmaking van Barack Obama als nieuwe president van Amerika. Vanuit verschillende hoeken wordt steeds meer interesse getoond voor deze bestemming. “Kenia staat op het moment in de internationale spotlight. We zien een toenemende interesse ontstaan in Kenia”, aldus Jake Grieves-Cook van de Kenya Tourist Board. Sinds de overwinning van Obama is Kogelo direct begonnen met het verbeteren van de elektriciteitsvoorzieningen en de infrastructuur, terwijl de oma van Obama haar huis extra beveiligd heeft. Verwacht wordt dat Kogelo voortaan in het reisprogramma van vele toeristen opgenomen wordt. www.magicalkenya.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.