>Keycamp biedt aanbod VS en Canada uit

>>Keycamp biedt aanbod VS en Canada uit 9Medio november valt bij veel Nederlanders de nieuwe Keycamp brochure op de mat. Om het milieu te sparen is de brochure gedrukt op half formaat en op FSC papier. Ook de verpakking is milieuvriendelijk. Het aanbod van de luxe campingreisorganisatie is sterk uitgebreid. Zeventien kleurrijke pagina’s zijn gevuld met meer camperreizen en meer campings in de VS en Canada. In Europa zijn er nu zes campings met de populaire boomhutten. In Europa biedt Keycamp vanaf komend seizoen ook vakantiehuizen en appartementen.
Het aanbod in de VS & Canada is dit jaar flink uitgebreid. Er zijn nu campings beschikbaar in Maine, Connecticut, Massachusetts, Florida, Californië, Arizona, Nevada en Ontario. Strijk volgende zomer dus neer pal naast de Niagara Falls, op de ‘The Strip’ van Las Vegas of kies voor een zorgeloze camperreis. Zie voor alle gedetailleerde informatie www.keycamp.nl/vs.
Het hoeft niet te verbazen dat Keycamp ook in Europa weer nieuwe campings en accommodaties heeft geselecteerd. Daarbij is ook het aanbod van de inmiddels beroemde en zeer populaire boomhut van Keycamp uitgebreid. In de nieuwe brochure en op www.keycamp.nl/boomhut staan de zes campings waar boomhutten beschikbaar zijn en er volgen binnnenkort nog meer boomhutten. Keycamp introduceert in de Pyreneeën de Mountain Lodge. Deze luxe accommodatie is zelfs voorzien van vaatwasser en vloerverwarming. Ook is het mogelijk bij Rome te genieten van een campingvakantie. Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwe campings geselecteerd in Bretagne, de Ardeche, aan de Costa Dorada en het Gardameer.
Als aanvulling op het kampeeraanbod biedt Keycamp in 2009 ook vakantiehuizen en appartementen aan. Keycamp heeft 30 bijzondere complexen geselecteerd in Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal van kleinschalig ‘couleur locale’ tot luxe vakantiedorpen met veel faciliteiten. Het complete aanbod staat op www.keycamp.nl/vakantiehuizen.
Voor meer informatie zie www.keycamp.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.