>Kinderreisgids voor nieuwsgierige kids

>Vanaf deze maand ligt de nieuwe editie van KidsKompas Parijs in de (web) winkel. In deze kinderreisgids beschrijven auteurs Dagmar Jeurissen en Janneke van Amsterdam de leukste Parijse bezienswaardigheden, activiteiten, winkeltjes en restaurants voor kids. Daarnaast staat de gids boordevol leuke weetjes en achtergrondverhalen. Hoeveel glazen ruitjes heeft het Louvre bijvoorbeeld, wie was Napoleon en wat eten Franse kinderen als ontbijt? Verder vinden volwassenen in een speciaal ‘oudergedeelte’ praktische informatie over onder meer het openbaar vervoer, kinderkortingen en logeeradressen. De eerste KidsKompas Parijs verscheen in 2003 en was een groot succes. Na vijf jaar was het de hoogste tijd voor een update, mét een nieuwe look. De gids is te koop via de webwinkel van Cheeky Monkeys (www.cheekymonkeys.nl) en ook te koop in de boekhandel.
De reeks KidsKompas bestaat uit reisgidsen voor kinderen. In deze reisgidsen vinden kinderen (en hun ouders) alle informatie en leuke weetjes voor een bezoek aan een land, streek of stad. Naast KidsKompas Parijs zijn eerdere verschenen KidsKompas België en KidsKompas Barcelona (beide uitgegeven door uitgeverij Mo’Media). Momenteel wordt druk gewerkt aan een KidsKompas Londen en deze zal in het voorjaar van 2009 verschijnen.
Kinderpsycholoog Janneke van Amsterdam en journalist en vertaler Dagmar Jeurissen bundelden in 2002 hun krachten en startten Cheeky Monkeys, een uitgeverij van kinderreisgidsen. KidsKompas Parijs kost € 12,95 (€ 15,- inclusief verzendkosten), ISBN 9789080764149.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.