>Koninklijk genieten in paleistuin

>Van 20 t/m 23 november wordt bij Paleis Het Loo in Apeldoorn de ‘Spirit of Winter’-fair gehouden. Het is het nieuwste evenement van Estate Events, organisator van Landgoedfair Beeckestijn en Castlefair Vorden. Het evenementenbureau heeft honderd bedrijven uitgenodigd om hun producten te presenteren op deze winterfair. Tafels worden feestelijk gedekt met glaswerk, zilver en serviezen. Bloembinders presenteren de mooiste winterse schikkingen. Stands met antieke meubels en woonaccessoires laten zien hoe sfeervol een winterhuis kan zijn. En uiteraard zijn er modeshows met winterwarme jassen, laarzen én feestkleding. De sfeer wordt extra verhoogd door stemmige livemuziek.
Het 300 jaar oude Paleis Het Loo is sinds 1984 opengesteld voor het publiek. De kostbaar ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes. Buiten ademen de baroktuinen met hun waterwerken en sierlijke bloemperken de sfeer van de 17de eeuw. In het paleis is de tentoonstelling “SpeelGoed op Het Loo” te zien, met de poppen, serviesjes, speelboerderijen en ander favoriet speelgoed, waarmee de Oranjeprinsen en -prinsessen zich vermaakten vanaf de 19de eeuw. Een entreebewijs voor de Spirit of Winter-fair geeft tevens toegang tot het paleis. Voor meer informatie: www.spiritofwinter.nl
Spirit of Winter op Paleis Het Loo Nationaal Museum
Geopend donderdag 20 november en vrijdag 21 november 2008: 10.00-21.00 uur;
zaterdag 22 november en zondag 23 november 2008: 10.00-18.00 uur.
Het museum sluit om 17.00 uur.
Entree Spirit of Winter: € 15,00 p.p., inclusief toegang tot het paleis en de paleistuinen,
kinderen t/m 12 jaar gratis. Museumkaart en ANWB-korting niet geldig.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.