>Libéma pompt 2 miljoen in vakantiepark

>Libéma gaat Vakantiepark Vinkeloord in Vinkel volledig restylen. Het concern investeert in de eerste maanden van 2009 circa € 2 miljoen in zowel de accommodaties en kampeervelden als algemene voorzieningen op het vakantiepark. Belangrijkste reden voor de restyling is het eerdere succes van het gethematiseerde Vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek, dat eveneens deel uitmaakt van het Libéma-concern. Als het vakantiepark kort voor Pasen 2009 haar deuren wederom openstelt voor gasten, draagt het de nieuwe naam Libéma Vakantiepark Dierenbos. In de thematisering voeren bos en bosdieren de boventoon. Jan Blijenberg, divisiedirecteur van Libéma Vakantieparken: “Het thema wordt zodanig doorgevoerd dat het park zowel gezinnen met kinderen als volwassenen aanspreekt”.
Sinds de Afrika-thematisering van Vakantiepark Beekse Bergen (in 2005 en 2006) heeft dit park kunnen rekenen op een fors gestegen omzet en hogere bezettingsgraad. Blijenberg: “Met het aansprekende dierenbos-thema verwachten wij veel gasten aan te spreken. We gaan vakanties aanbieden in een groene, frisse omgeving met moderne voorzieningen die aansluiten bij het wensenpakket van de Nederlandse, Belgische en Duitse vakantiegast”.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.