>Maison de la France adventkalender

>Vanaf 1 december is de derde editie van de adventkalender van Maison de la France online op www.franceguide.com/nl. Maison de la France, in samenwerking met Vacanselect.nl, en de bezoekers van de website tellen samen de dagen af tot en met kerst op 25 december 2008.
Door zich aan te melden op www.franceguide.com/nl en elke dag een poortje te open, ontvangen deelnemers aan dit internetspel dagelijks informatie over een Franse streek, een streekgebonden recept of een vakantie-idee van Vacanceselect. Daarnaast maken de spelers kans op één van de verschillende prijzen, zoals vakantiecheques van Vacanselect.nl, pakketten met streekproducten of reisgidsen. De hoofdprijs is een geheel verzorgd verblijf in de Lorraine. De eerste tien aanmeldingen ontvangen een toegangskaart voor de Vakantiebeurs, die van 13 tot en met 18 januari plaatsvindt in de Jaarbeurs van Utrecht. De adventkalender van Maison de la France geeft ook een voorproefje van het tv-programma ‘Via Vacance France’, dat van 4 januari tot en met 1 maart 2009 elke zondag om 16.30 uur op RTL4 te zien is. Gedurende acht weken volgt dit programma de belevenissen van zestien Nederlandse families in verschillende streken van Frankrijk. Deze families geven de kijkers tips en laten hen op een persoonlijke manier de streken Aquitaine, Bretagne, Languedoc-Roussillon (Pyrenées Orientales), Lorraine-Vogezen, Midi-Pyrénées, Normandië, Rhône-Alpes (Savoie en Ardèche) en Provence-Alpes-Côte d’Azur ontdekken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.