>Milieuvriendelijk toeren door Lissabon

>>Milieuvriendelijk toeren door Lissabon 15Lissabon is goed te verkennen met milieuvriendelijk vervoer. Twee lokale organisaties, RedTour en Go Car Tour, bieden verschillende excursies met elektrische vervoersmiddelen aan zoals buggies, tweezitter-kar en segways. Deze produceren geen uitlaatgassen en zijn bijna geluidsloos. Allemaal zijn ze uitgerust met een GPS. Op deze manier kan de Lissabon bezoeker op een zelfstandige, milieuvriendelijke wijze de verschillende interessante plekken van de stad bezoeken.
RedTour biedt met elektrische vervoermiddelen zoals buggies en segways eOld tram in the Alfama, in front of the Museum...xcursies aan door de historische wijken van Lissabon. De buggies zijn uitgerust met een audioguide/GPS systeem. Er zijn drie tochten per buggies te doen in de wijken Belém, Chiado en in de buurt van Castelo de São Jorge. De tocht per segway leidt door Alfama langs het Pantheon, de kerk van São Miguel en eindigt bij het klooster van San Vincente de Fora.
Go Car Tours laat de bezoeker Lissabon ontdekken per minicar, de karretjes die op golfbanen worden gebruikt. Deze lopen ook op elektra. De bezoeker kan kiezen uit twee routes: richting Belém of richting Parque das Nações. Onderweg wordt er door audioguide/GPS vertelt over de stad en bezienswaardigheden.
Voor boekingen en meer informatie over de excursies van RedTour (+351) 213 243 680 of per e-mail info@redtourgps.com.

Reblog this post [with Zemanta]
0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.