>Miljoenen voor toerisme Spanje

>De toeristische sector in Spanje krijgt van de Spaanse regering financiële steun ter hoogte van 400 miljoen euro. Dat moet de sector helpen de gevolgen van de financiële crisis te doorstaan. Het toerisme is met een aandeel van 11 procent een belangrijke pijler van de Spaanse economie. Om te zorgen dat toeristen Spanje blijven bezoeken, moet het land als reisbestemming aantrekkelijker worden gemaakt, stelt vicepremier Maria Teresa Fernandez de la Vega. Kleine en middelgrote bedrijven in de toeristische sector kunnen daarom bij de regering aankloppen voor een rentevrije lening om renovatie- en moderniseringwerkzaamheden mee te financieren. Het gaat daarbij om exploitanten van hotels, pensions, campings, restaurants en reisbureaus.
de Volkskrant

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.