>Nieuw ontwerp voor Keukenhof

>Dé plek op Keukenhof waar bezoekers goede ideeën opdoen en voorbeelden vinden voor hun eigen tuin zijn de inspiratietuinen. Deze zeven tuinen worden elk jaar opnieuw aangeplant en ingericht. De trend voor 2009 is “be-green”. De toenemende aandacht voor milieu en ecologie maakt ons bewust van de ons omringende natuur. Tuinen krijgen minder bestrating en meer groen, de plek om te genieten en uit te rusten, maar ook om actief te wroeten in de aarde en bijzondere bloemen te kweken. De tuin als groene oase.
We willen zien, ruiken en proeven, de eigen moestuin wordt weer hip.
Be-green, niet alleen de kleur groen, maar ook groen denken is minstens zo belangrijk.
Een groene tuin heeft water nodig, water doet leven. Een waterornament geeft rust en beweging in de tuin en past goed in deze trend. Elke inspiratietuin heeft zijn eigen uitstraling, van klassiek tot ultra modern.
Speciaal voor het thema van 2009 is er een nieuwe tuin ontworpen: de bijzondere Amerikaanse ‘be-green’ inspiratietuin.keukenhof

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.