>Nieuwe hotelboeksite belooft gemak

>Of je nu verwend wilt worden op de exotische Caraïben, jezelf wilt onderdompelen in de bruisende metropool van Tokyo of romantisch gaat genieten van de lichtjes in Parijs, Intercontinental Hotel Groups (IHG) belooft jouw reisvoorbereidingen nu nog aangenamer te maken. Dankzij de nieuwe online booking tool, ontdek je waar jouw favoriete IHG-hotel gelegen is en kan je meteen een kamer reserveren. En dat allemaal met één klik op de muis.
Via www.ihg.com of www.earth.ihg.com , kunnen surfers een software downloaden die Google Earth combineert met specifieke IHG-bestanden. Als de tool gedownload is, ontdek je letterlijk de wereld. Dankzij de IHG toepassing log je in op de stad van jouw keuze en je vindt er onmiddellijk een van de 4.000 IHG-hotels. Handig gepositioneerd ten opzichte van de plaatselijke bezienswaardigheden. Nu moet je alleen nog maar een kamer reserveren, wat simpel kan met dezelfde tool.
De toepassing kan echter nog veel meer:
o Wees voorbereid op zon, regen en files, dankzij het plaatselijke weerbericht en verkeerssituatie van jouw vakantiebestemming.
o Bekijk je hotel in 3-D en verken alvast de omgeving.
o Verlaat de platgetreden paden en markeer jouw persoonlijke favoriete bezienswaardigheden.
“Reizen wordt steeds gecompliceerder en kan je onnodig veel stress bezorgen. Wij bij IHG streven er dan ook naar om technologie in een unieke maar uiterst simpele manier aan te wenden om zo het leven van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken. De nieuwe online booking tool, waarmee je jouw vakantiebestemming kan exploreren nog voor het vertrek, vergemakkelijkt alvast de reis.”, aldus Rob Spiekerman, Director of Operations bij IHG.
Op 30 juni 2008 had IHG 11 hotels in Nederland, waarvan 1 InterContinental, 4 Crowne Plaza, 5 Holiday Inn en 1 Express by Holiday Inn Hotel.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.