>Nieuwe vertegenwoordiging voor Taiwan

>Door het toenemende belang van het Nederlands toerisme naar het eiland Taiwan, heeft het ‘Taiwan Tourism Bureau’ besloten op een actieve manier de Nederlandse markt te gaan bewerken. Gekozen is voor TMC -Tourism Marketing Concepts- in Amsterdam om de vertegenwoordiging te verzorgen. De werkzaamheden voor Taiwan zijn per direct van start gegaan. Eerder dit jaar waren vertegenwoordigers van de Taiwanese toeristische branche al in Nederland in verband met de Taiwan workshop. Deze workshop voor de Nederlandse reisbranche en pers werd toen ook in samenwerking met TMC georganiseerd. Thomas Chang, directeur van de toeristische vertegenwoordiging van Taiwan in Frankfurt was daarbij aanwezig en gaf toen aan op zoek te zijn naar een Nederlands PR en representatie kantoor, omdat de Nederlandse markt steeds belangrijker wordt.
Gerben Hardeman, managing partner bij TMC en verantwoordelijk voor de toeristische promotie van Taiwan in Nederland heeft zin in deze nieuwe uitdaging. “De variatie, de sterke tradities in de moderne samenleving en de heerlijke gastronomie van Taiwan gaan gepaard met een zeer goede infrastructuur en relatief korte reisafstanden. Dit zijn fantastische ingrediënten om dit land op een relaxte manier te gaan ontdekken. We vinden het geweldig dat we zijn gekozen om deze veelzijdigheid van het nog onontdekte Taiwan onder de aandacht te gaan brengen bij de Nederlandse vakantieganger”.
Taiwan ligt op een afstand van 160 kilometer ten zuidoosten van China en maakt deel uit van een Oost-Aziatische eilandenketen. Taiwan is net zo groot als Nederland; het eiland heeft een lengte van 300 kilometer en een breedte van 150 kilometer. Het eiland biedt een mix tussen oude Chinese cultuur, westerse luxe en spectaculair natuurschoon. Taiwan is voor de Nederlandse toerist nog relatief onbekend. Nederlanders zijn echter altijd op zoek naar nieuwe ervaringen. www.taiwan.net.tw

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.