>Routeplanner met multimedia

>Mio Technology Europe lanceert de C728, het eerste persoonlijke navigatiesysteem met volledige multimedia capaciteiten waaronder live TV. De C728 is ontworpen voor zowel de gezinsauto als bedrijfsvoertuigen en combineert multimedia entertainment met state-of-the art GPS functionaliteit. De C728 wordt geleverd met een dubbele ontvanger waardoor het de gebruiker mogelijk wordt gemaakt om te genieten van honderden lokale live digitale TV- en radiozenders waar de reis ook heen gaat. Deze zenders kunnen in filmkwaliteit bekeken worden dankzij het 7’’ LCD-scherm en 800 x 480 pixelresolutie. Naast live televisie- en radio heeft het systeem 2GB aan opslagruimte, meerdere input poorten en een ingang voor een SD-kaart waardoor gebruikers hun favoriete films kunnen kijken, honderden digitale foto’s kunnen tonen en luisteren naar hun favoriete muziek. Geluid kan via een FM transmitter naar het audiosysteem van de auto gestuurd worden of via het ingebouwde geluidssysteem (voorzien van twee speakers), beluisterd worden. De C728 heeft een 7’’ touch screen, één van de grootste navigatieschermen ter wereld, waardoor GPS-navigatie nog plezieriger wordt omdat de kaarten duidelijker te zien zijn en de schermiconen makkelijker zijn te bedienen. De ingebouwde realtime verkeersinformatie en voorgeïnstalleerde flitspaallocaties maken lange reizen minder stressvol.
De C728 is vanaf december beschikbaar. De consumentenadviesprijs is 499 euro incl. BTW.
www.mio.com

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.