>Sandton Hotels opent 1e vestiging over de grens

>Sandton Hotels heeft haar eerste hotel in België geopend. Het gloednieuwe Sandton Antwerp Hotel & Residences by Coco-mat ligt in hartje Antwerpen, aan de Lange Herentalsestraat 25-27. Op steenworp afstand van de Keyserlei, tussen het Centraal Station en de Diamantbeurs, midden in de dynamische diamantwijk. Het stadshotel telt 66 up-to-date kamers met een mediterrane uitstraling. Daarnaast beschikt het over negen ingerichte appartementen op de Keyserlei, op 200 meter afstand van het hotel. Sandton Antwerp Hotel & Residences by Coco-mat is een nieuw concept van hotelbeleving op hoog niveau, dat op drie pijlers rust: een warm onthaal, uitstekend slapen, unieke inrichting.
Sandton Antwerp Hotel & Residences by Coco-mat is het eerste hotel dat volledig is ingericht met Coco-mat materialen van de van oorsprong Griekse bedden- en meubelfabrikant, die met louter natuurlijke en duurzame materialen werkt. De Spaanse designtegels in de badkamer met inloopdouche, het zonnige interieur en de eikenhouten vloer geven de kamers een mediterrane uitstraling. Alle kamers beschikken over een LCD-tv met filmsysteem en gratis WiFi-internet.
Sandton Antwerp Hotel & Residences biedt haar gasten tal van arrangementen om het verblijf aangenaam en verrassend te maken. Het hotel ligt zeer centraal bij de Keyserlei en de Meir, met het nieuwe shoppingcenter Stadsfeestzaal op een paar minuten loopafstand.
Sandton Hotels (www.sandton.eu) is een dynamische en vernieuwende hotelketen die sinds 2004 bouwt aan een collectie 3- en 4- sterrenplus hotels op locaties in Nederland, België en Duitsland. De Sandton hotelcollectie bestaat op dit moment uit dertien vestigingen: Chateau De Raay Baarlo, De Nederlanden Vreeland, Paal 8 Terschelling, Pillows Zwolle, IJsselhotel Deventer; Sandton Eindhoven City Center, Hotel de Cooghen Texel, Hotel de Filosoof Amsterdam, Gilde Hotel Deventer, Resort Bad Boekelo, Hotel de Roskam Rheden, Hotel De Rijsserberg Rijssen; Sandton Antwerp Hotel & Residences by Coco-mat. www.sandtonantwerp.be

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.