>Singapore Airlines snelste naar Sydney

>Met ingang van de nieuwe winterdienstregeling biedt Singapore Airlines, inclusief overstap in de hub Singapore, de allersnelste verbinding aan naar Sydney, Australië.
SIA vlucht SQ323 vertrekt dagelijks om 10.55 uur vanaf Schiphol non stop naar Singapore met aankomst in Singapore om 06.10 uur de volgende dag. Vijf keer per week vliegt SIA al om 07.00 uur ’s morgens van Singapore door naar Sydney met aankomst op Sydney Kingford Smith Airport om 17.35 uur lokale tijd. Met een totale reistijd van slechts 20 uur en 40 minuten is dit volgens de luchtvaartmaatschappij zelf de absolute snelste verbinding tussen Amsterdam naar de meest bruisende stad in ”Down Under”.
Naast deze vijf vroege vluchten tussen Singapore en Sydney vliegt SIA nog 3 keer per dag tussen deze twee steden waaronder 1 keer per dag met de Airbus A380, ’s werelds grootste passagiersvliegtuig waarvan SIA er thans zes in haar vloot heeft. SIA vliegt deze winter totaal 98 keer per week vanaf de hub Singapore naar Australië en wel naar de steden Perth, Adelaide, Melbourne, Brisbane en Sydney.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.