>Sinterklaasarrangement bij Libéma

>Libéma Vakantieparken biedt families dit jaar de mogelijkheid Sinterklaas eens op een extra bijzondere manier te vieren. Boeken ouders voor het laatste weekend van november een verblijf op Vakantiepark Vinkeloord of Vakantiepark Beekse Bergen, dan krijgen zij een speciaal Sinterklaas-arrangement cadeau. De Sint zal dit weekend langskomen met zijn Zwarte Pieten, er is een overvloed aan strooigoed en kinderen kunnen hun schoen zetten. Tijdens het weekend hebben gasten ook gratis entree tot onder andere Safaripark Beekse Bergen. Dit arrangement duurt van vrijdag 28 november tot en met maandag 1 december. Ook mogen kinderen hun schoen zetten in de restaurants. Voor kinderen die een beetje geluk hebben, rijdt Sint ’s avonds ook hun jungalow of bungalow niet stilletjes voorbij. Libéma Vakantieparken trakteert alle gasten op de ExtraCard, daarmee kunnen gasten gratis en onbeperkt naar verschillende dagattracties waaronder Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk en zwem- en schaatssensatie Sportiom. Reserveren kan via www.libema.nl en via 0900-0200 (€ 0,20 p.m.).

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.