>Sound of Snow naar de Winter Efteling

>>Sound of Snow naar de Winter Efteling 13Het SalzburgerLand Tourismus Gesellschaft lanceerde dit winterseizoen de campagne genaamd de Sound of Snow, geïnspireerd door de gelijknamige film en musical ‘The Sound of Music”. Het SalzburgerLand brengt de Sound of Snow deze winter naar de Winter Efteling met de Sound of Snow Globe. Deze levensgrote sneeuwschudbol brengt bezoekers van de Winter Efteling in een typische Oostenrijkse wintersportsfeer. Wie de Sound of Snow in SalzburgerLand wil ervaren, kan meedoen met de speciale fotowedstrijd van de Sound of Snow Globe om zo kans te maken op een wintersportreis naar de regio Lammertal Dachstein-West. Het SalzburgerLand biedt in 23 skigebieden een optimaal wintersport aanbod met 1700km skipistes, 2200km langlaufroutes, 580 liften en 380 berghutten.
De Sound of Snow Globe is een levensgrote replica van een sneeuwschudbol waar bezoekers de gelegenheid hebben om in te staan en gefotografeerd te worden. Met op de achtergrond de skipiste en sneeuwvlokjes die naar beneden dwarrelen waant men zich in één van de 23 skigebieden van het SalzburgerLand.
De Sound of Snow Globe is dit jaar onderdeel van een Salzburger fotowedstrijd. Bezoekers van de Winter Efteling kunnen in de Sound of Snow Globe hun ultieme winterse (familie)foto maken. Deze foto kan vanaf 6 december worden ge-upload op de website vakantie.salzburgerland.com. De leukste en origineelste foto wint een 5-daagse wintersportvakantie voor de hele familie in de regio Lammertal Dachstein-West.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.