>Vakantie Salzburg : volle agenda

>Propvol is de kalender van de wintersportregio’s in het SalzburgerLand: de winter wordt op passende wijze welkom geheten met de legendarische winteropeningen, gezellige feesten, sportieve uitdagingen en voordelige aanbiedingen. Op de enige gletsjer in het SalzburgerLand gaat de winter al in november van start. Onder het motto ‘Get white – get started’ zullen de jonge partyfanaten op 8 en 9 november 2008 zich overgeven aan de witte roes op de poedersneeuw van de Kitzsteinhorn. Op 12 en 14 december 2008 zullen de 25 beste snowboardsters van de wereld tijdens de slopestyle wedstrijd ‘Roxy Chicken Jam Europa’, aan de mannen laten zien of zij hen de baas zijn in het gletsjerpark. Met talrijke side-events in Kaprun hoort dit weekend tot de hoogtepunten van het komende winterseizoen voor de jaarwisseling. Meer informatie op: www.zellamsee-kaprun.com en www.kitzsteinhorn.at
Natuurlijk is het de winter, die als gevierde ster wordt binnengehaald bij de ‘Internationale Ski-Countdown’ van 27 november tot en met 8 december 2008 in Obertauern. En winter staat in deze jonge, trendy wintersportplaats in het SalzburgerLand ‘voor eindeloos enthousiasme en onvergetelijke partynachten’. Meer informatie op: www.obertauern.com
Als de nachten langer worden, wordt het verlangen van de mensen naar licht en warmte groter. In Wagrain viert men met het vuurfeest op zaterdag 8 december 2008 het begin van het seizoen wel heel sfeervol. Vanaf 17 uur worden de vuren van de seizoenswisseling bij de Wolfensberg ontstoken: vervolgens zijn er vuurceremonies, lantaarnwandelingen naar het dal, een lichtjesdans van de kinderen en vuurtheater. Voor een sfeervol einde van het ?feest rondom het vuur” zijn de cafés in Wagrain geopend. Meer informatie op: www.wagrain.info of www.vakantie.salzburgerland.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.