>Verkadealbums in Amstelveen.

>>Verkadealbums in Amstelveen. 9Op zaterdag 29 november en zondag 30 november neemt verzamelaar Anton Siedsma uit Hoofddorp een ieder mee naar de gezellige sfeer van Grootmoeders Tijd en presenteert zijn collectie Plaatjesalbums, waaronder alle nostalgische Verkadealbums van Jac.P.Thijsse, alle uitgaven Piggelmee, Flipje Tiel, Aap-Noot-Mies-spullen en diverse oude Schoolplaten van Isings, Koekkoek, enz. In een speciale stand tegenover Douglas en WE , tussen de panty- en sieradenshop, kunnen deze verzamelobjecten worden bewonderd, ingekeken, gekocht en verkocht. Tevens kan meegenomen verzamelwaar door hem worden getaxeerd. www.stadshartamstelveen.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.