>Voetbalroute Noordrijn-Westfalen ook digitaal

>De Deutsche Fußball Route Nordrhein Westfalen kan sinds kort ook digitaal worden bezocht. De route is 550 kilometer lang. De liefhebber kan bijvoorbeeld een virtuele reis van Aken naar Bielefeld maken en onder andere zien welke bezienswaardigheden en overnachtingsmogelijkheden er onderweg zijn. De route verbindt vijftien belangrijke voetbalsteden in het gebied, met clubs die vaak aan de top van het Duitse voetbal hebben gestaan – zoals Alemannia Aachen, VfL Bochum, Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund, 1.FC Köln, Schalke 04, Arminia Bielefeld en Borussia Mönchengladbach. De site bevat onder meer herinneringen aan onvergetelijke wedstrijden in Noordrijn-Westfalen, verschaft bijzonderheden over tal van interessante spelers en trainers uit het gebied en toont foto’s van vele grootheden uit de voetbalwereld van deze belangrijke Duitse voetbalregio. www.dfr-nrw.de

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.