>Voor 34.000 euro in 100 dagen wereld rond varen

>Achterop NRC-Handelsblad stond een advertentie voor een wereldreis per boot. In 100 dagen tijd kun je in het voorjaar van 2010 echt de globe rondvaren op een cruiseschip. Je doet allerlei spannende steden aan. Het programma maakt niet duidelijk of en hoe lang je ook daadwerkelijk in zo’n stad bent, maar het ziet er als een erg interessant programma uit. Je hoeft er in ieder geval niet het vliegtuig voor in. Alles wordt vanuit Nederland met de boot gedaan (pas in Engeland begint de grote reis). De goedkoopste hut kost zo’n 17.000 euro per persoon (incl. maaltijden) voor deze reis op basis van twee personen in een hut: Dus je moet 34.000 euro bij elkaar sparen.
www.readeroffers.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.