>Wegenatlas voor de Alpen

>Wintersport in de Alpen of op vakantie naar het Italiaanse Merengebied? De ANWB wijst u de weg met deze nieuwe Wegenatlas Alpen. Deze handzame atlas biedt onder meer kaarten op een schaal van 1:300.000 (1 cm = 3 km) van het hele Alpengebied. Het overzicht met gegevens over bergpassen en tunnels geeft aan waar caravanners kunnen rijden en waar weggebruikers tol moeten betalen. Wintersporters vinden in de atlas alle praktische informatie terug over hun skigebied. Naast de detailkaarten staan er in deze atlas ook kaarten van de Italiaanse meren met een schaal 1:100.000. Van de 35 belangrijkste steden zijn stadsplattegronden- en van de grote agglomeraties zijn detailkaarten opgenomen. Het overzicht van de skigebieden maakt deze atlas van de Alpen compleet. De atlas -op A4 formaat- telt 256 pagina’s. De ANWB Wegenatlas Alpen kost € 10,95 en is verkrijgbaar bij ANWB-winkels, de boekhandel, warenhuizen en te bestellen via anwb.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.