>Word valkenier in Arcen

>Denkt u zich eens in: een reusachtige roofvogel die zijn vleugels uitslaat en vervolgens op uw arm landt. Dit is mogelijk tijdens de workshop valkerij in Kasteeltuinen Arcen. Laat u door beroepsvalkenier Wim Huygen meenemen naar de wereld van de roofvogels en ontdek de geheimen van zijn vak. Op alle zondagmiddagen in november ervaart u de valkerij in de buitengewone ambiance van Kasteeltuinen Arcen.
Om alle indrukken te verwerken kunt u tijdens een korte onderbreking genieten van een heerlijk kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai. Ter afsluiting kunt u gezellig napraten onder het genot van een kop erwtensoep met brood en spek. Tevens ontvangt u aan het eind van deze fantastische dag een certificaat en een fotoverslag van de dag om deze unieke ervaring nooit meer te vergeten.
U kunt deelnemen aan de workshop valkerij op de zondagmiddagen 9, 16, 23 en 30 november. De workshop duurt van 11.30 tot 16.00 uur. De kosten voor deze middag bedragen € 89,- per persoon. Maximaal 15 deelnemers per workshop. In verband met beperkte deelname is reserveren noodzakelijk. Voor het volledige programma zie www.kasteeltuinen.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.