>Word valkenier in Arcen

>>Word valkenier in Arcen 13Denkt u zich eens in: een reusachtige roofvogel die zijn vleugels uitslaat en vervolgens op uw arm landt. Dit is mogelijk tijdens de workshop valkerij in Kasteeltuinen Arcen. Laat u door beroepsvalkenier Wim Huygen meenemen naar de wereld van de roofvogels en ontdek de geheimen van zijn vak. Op alle zondagmiddagen in november ervaart u de valkerij in de buitengewone ambiance van Kasteeltuinen Arcen.
Om alle indrukken te verwerken kunt u tijdens een korte onderbreking genieten van een heerlijk kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai. Ter afsluiting kunt u gezellig napraten onder het genot van een kop erwtensoep met brood en spek. Tevens ontvangt u aan het eind van deze fantastische dag een certificaat en een fotoverslag van de dag om deze unieke ervaring nooit meer te vergeten.
U kunt deelnemen aan de workshop valkerij op de zondagmiddagen 9, 16, 23 en 30 november. De workshop duurt van 11.30 tot 16.00 uur. De kosten voor deze middag bedragen € 89,- per persoon. Maximaal 15 deelnemers per workshop. In verband met beperkte deelname is reserveren noodzakelijk. Voor het volledige programma zie www.kasteeltuinen.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.