>3 daagse trip naar Scandinavie

>Ferrymaatschappij Scandlines speelt in op de populariteit van de Scandinavische bestemmingen door het aanbod van 3- en vierdaagse shortbreaks naar Kopenhagen en Malmö. Opvallend is dat Scandinavië voor de Nederlandse markt steeds meer in trek is in de periode voor kerst. Vanaf half november zijn de steden helemaal in de kerstsfeer. Zo verschijnt in Kopenhagen een grote kerstmarkt in attractiepark Tivoli en is het Zweedse Malmö met zes shoppingmals een aanrader voor liefhebbers van kerstshoppen. Het 3-daagse arrangement naar trendy Kopenhagen is te boeken vanaf € 193,- per persoon. De reis is inclusief ferryovertocht met Scandlines vanuit (Puttgarden of Rostock) Duitsland naar (Rødby of Gedser) Denemarken, hotelovernachtingen in een Scandic Hotel, een entreeticket voor de kerstmarkt in Tivoli en een reisgids met tips voor een dagje uit. Op beide routes is het transport van eigen auto inbegrepen.
Vanaf € 170,- p.p. is bij Scandlines het 3-daagse arrangement “Malmö Kurz & Gut” te boeken. De reis is inclusief overtocht van Sassnitz (DUI) naar Trellenborg, twee hotelovernachtingen en een compacte reisgids. Liefhebbers van iets meer luxe, kiezen voor het Malmö de Luxe arrangement (€ 220,- p.p.), met één dag extra en overnachtingen in het Hilton Malmö City Hotel. Ook bij deze reizen is het transport van eigen auto inbegrepen.
Alle reizen van Scandlines kunnen geboekt worden via de eigen website www.scandlines.de of via het Scandlines-ServiceCenter, 0049 18 05- 11 66 88 (tegen een tarief van € 0,14/min.).

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.