>Baden in Barcelona

>Al afgelopen zomer heeft Aire de Barcelona zijn deuren geopend. Een nieuw aanbod in Barcelona dat de traditie van de Arabische baden weer terug heeft gebracht in de stad. Bezoekers kunnen kiezen uit een heet, koud of lauwwarm bad. Of lekker drijven in een zoutbad; relaxen op de warme marmeren banken. En met een heerlijk klassiek muziekje op de achtergrond geniet men van thee, waarmee de bader tegelijkertijd het lichaam helpt om zich te herstellen van de temperatuurswisselingen. Ook kan men zich aanmelden voor een massage. Het gebouw is geheel in stijl, met arcades, bogen, Romeinse waterputten en kolommen van smeedwerk. Aire de Barcelona is geopend van 10.00 uur ’s ochtends tot 2.00 uur ’s nachts, alle dagen van de week. Adres: Aire de Barcelona, Passeig Picasso, 22, Barcelona, Tel. +34 933 107 152, E-mail: [email protected] www.airedebarcelona.com

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.