>Beekse Bergen vestigt nieuw record

>Safaripark Beekse Bergen heeft het vorig jaar gevestigde recordaantal van 730.000 bezoekers al een aantal weken voor het einde van 2008 verbroken. Met nog enkele weken voor de boeg, passeerden tot op heden al meer dan 782.000 bezoekers de entree. Het park, dat in 2008 precies veertig jaar bestaat, wijdt het record onder meer aan de investeringen die in de afgelopen jaren werden gedaan. Daarbij werd de wandelroute uitgebreid en namen gorilla’s en chimpansees hun intrek in het park in Hilvarenbeek. Safaripark Beekse Bergen verwacht in de komende weken nog veel verder uit te lopen op het vorig jaar gevestigde bezoekersrecord, mogelijk tot 800.000 bezoekers. De kerstvakantie trekt traditioneel veel bezoekers naar het Afrikaanse wildlife park, met als hoogtepunt het kerstdiner voor de dieren op Tweede Kerstdag. Het park heeft geen last gehad van de soms regenachtige zomer en trok tijdens de jubileumdag op zondag 1 juni 10.000 bezoekers. Naast veel individuele bezoekers, zag Safaripark Beekse Bergen ook een stijging in de verkoop van jaarabonnementen en een groei in het aantal gasten dat in de wintermaanden een bezoek brengt aan het park. www.beeksebergen.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.