>Carpoolend naar de sneeuw

>Hitch-hiker's gesture[Image via Wikipedia]Chamonix stimuleert bezoekers te carpoolen op www.chamonix.com. Deze website heeft een specifieke pagina met vraag en aanbod van regelmatige of eenmalige ritten naar en vanuit de Franse bergplaats. Vakantiegangers die Chamonix willen bezoeken voor een korte of lange periode, kunnen de site raadplegen en hebben de mogelijkheid direct te reageren. Ook lifters kunnen van deze dienst gebruik maken. Het doel van dit initiatief is om een bijdrage te leveren aan een schoner milieu. Tevens is carpoolen voor de gebruikers een sociaal moment en voordelig door het delen van de kosten. Meer informatie over wintersport in Chamonix of in andere plaatsen van Frankrijk is te vinden op www.winterinfrankrijk.nl of op de websites van de Franse wintersportplaatsen zelf.

Reblog this post [with Zemanta]

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.