>Culinaire reis door Turkije

>Reisverhalen in een kookboek, recepten in een fotoboek. Kan dat? Wel als het aan chef-kok Greg Malouf en zijn vrouw Lucy ligt. In het zinnenprikkelende Turquoise neemt het koppel je mee naar al het mooie én smakelijke dat Turkije te bieden heeft. Nip van een luxe cocktail in één van de sterrenrestaurants in het mondaine Istanbul en lees hoe de mensen daar denken en leven. Kijk ademloos naar de karakteristieke besneeuwde steppen van Cappadocië. Of slenter langs de kraampjes van een lokale markt, waar je de exotische geur van rijke kruidenmengsels kunt opsnuiven. Reizen maakt hongerig. Dus ben je uitgelezen en gekeken… ga dan aan de slag met de smakelijke recepten uit Turquoise. Greg Malouf proefde alvast voor en helpt je om de allerlekkerste gerechten uit Turkije in je eigen Hollandse keuken te bereiden. Het zal je reislust alleen maar versterken! De Australische chef-kok Greg Malouf is de zoon van Libanese ouders. Hij is internationaal bekend vanwege zijn vakmanschap en bijzondere stijl van koken. Turquoise is het vierde boek van Greg & Lucy Malouf.
Turquoise – Greg & Lucy Malouf, Gebonden met stofomslag en leeslint, 356 pagina’s, ISBN 978 90 215 3357 5, Prijs € 34,95

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.