>Dierenrijk boekt goede jaarcijfers

>Dierenrijk in Nuenen kijkt tevreden terug op 2008. Hoewel de doorgaans drukke kerstvakantie nog niet afgelopen is, trok het park tot op heden al ruim 185.000 bezoekers. Dat is 28.000 bezoekers meer dan vorig jaar. Dierenrijk dankt het fors gestegen aantal bezoekers aan het toevoegen van Aziatische olifanten, gibbons en kraagberen. Parkmanager Martin van Hees: “De forse investeringen die wij hebben gedaan, werpen al meteen hun vruchten af”. Dierenrijk voegde in 2008 onder meer drie Aziatische olifanten, twee gibbons, twee kraagberen en twee kamelen toe aan de dierencollectie van het park. Ook werd de route door het park verlengd waardoor bezoekers doorgaans langer in het dierenpark blijven. De gestegen verkoop van jaarabonnementen en bezoekers in groepsverband hebben eveneens bijgedragen aan de positieve cijfers van Dierenrijk. In 2009 bestaat Dierenrijk vijf jaar, wat in de maand mei zal worden gevierd. www.dierenrijk.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.