>Dierentuin decor voor Kerstbrunch

>Boerengroentesoep, diverse luxe broodjes, poffertjes en pasteitjes. Op tweede kerstdag kan men in Aqua Zoo Friesland in een bijzondere en natuurlijke omgeving genieten van een heerlijk brunchbuffet. Kerstgasten kunnen vanaf 11.00 uur tot 14.30 uur in het Pinguïn Paviljoen smullen van een speciaal voor deze dag samengesteld buffet. Geniet met familie en vrienden eerst van een heerlijke maaltijd en ontmoet daarna zeeberen, pinguïns, wallabies, ocelotten en pelikanen en kom oog in oog te staan met ringstaartmaki’s en rode vari’s op het lemureneiland.
De kosten voor de Kerstbrunch, exclusief entree tot Aqua Zoo Friesland, bedragen voor volwassenen € 19,50 p.p., voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar € 15,50 p.p. en voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar € 10,50 p.p.. In verband met beperkte deelname, is reserveren noodzakelijk. Het brunchbuffet is uitsluitend te reserveren via telefoonnummer: 0511-431214. Wanneer u reserveert voor het brunchbuffet, dan is de speciale entreeprijs
van Aqua Zoo Friesland € 11,00 per persoon.
Tijdens de kerstvakantie valt van alles te beleven in Aqua Zoo Friesland! Iedere dag kunnen kinderen om 12:30 en 14:30 uur genieten van een spannend poppenkastverhaal. Ook kunnen zij het park en haar bewoners ontdekken door de speurtocht ‘Zoo Quest’ te maken.
Daarnaast kunnen kinderen zich dagelijks laten schminken als hun lievelingsdier. De schminkmeiden van het park toveren iedereen in een mum van tijd om tot een brullende leeuw, pratende papegaai of een ander dier. www.frieslandzoo.nl.

Reblog this post [with Zemanta]
0

One Response

  1. Joachim S. Müller

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.