>Easycamp vergroot campingaanbod aan kust

>Zon, strand en zee. Voor veel gezinnen zijn dit essentiële basisingrediënten voor een fijne zomervakantie. Reisorganisatie Easycamp – aanbieder van compleet ingerichte stacaravans op campings in Europa -, speelt in op de grote vraag naar strandcampings door in het vakantiejaar 2009 meer dan 50 campings in Europa aan te bieden die direct aan het strand liggen, en nog eens 100 die vlakbij het strand liggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de favoriete vakantielanden: Frankrijk, Italië, Kroatië, Spanje en Denemarken. Een van de toppers is camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage aan de Franse zuidkust (Languedoc) waar men onder meer zeer luxe beachcabins direct op het strand kan boeken.
‘We zien overduidelijk dat met name campings aan zee of aan een meer het eerst geboekt worden. De combinatie van strand en water prijkt zeer hoog op de wensenlijst van kamperende families. Op de website www.easycamp.nl kan de bezoeker heel makkelijk op verschillende criteria zijn ideale vakantieplekje zoeken via ‘Vind jouw ideale camping’.
De voordelen van een strandvakantie voor een gezin in Europa versus bijvoorbeeld een Aziatische bestemming zijn evident. ‘Geen tropische temperaturen, geen inentingen nodig, de kinderen maken altijd vriendjes op de camping, alle kinderspullen en –benodigdheden kunnen mee en de eigen auto staat voor de deur om leuke dagtochten te maken,’ stelt Algemeen Manager van ‘t Westeinde. ‘Voor de prijs van de vliegtickets alleen al kan een gezin met twee kinderen twee tot drie weken op luxe kampeervakantie in Europa. En in deze tijden van economische recessie speelt het prijskaartje van de vakantie natuurlijk een nog grotere rol dan voorheen,’ aldus van ’t Westeinde.
Een van de strandcampings in het aanbod van Easycamp is Yelloh! Village Le Sérignan Plage in Languedoc. Het biedt prachtige roodgekleurde beachcabins direct aan het strand. De cottages met halfoverdekt terras zijn geschikt voor 6 personen, zijn mediterraan ingericht, hebben een ruim oppervlakte van 39 m2 en 3 slaapkamers. Ideaal voor gezinnen. Naast de volledig uitgeruste keuken zijn de cottages voorzien van veel luxe: airconditioning, een vaatwasmachine, een tv met dvd-speler en accessoires zoals een kluisje, tuinmeubilair in teakhout, zonnebedden en zelfs twee fietsen met kinderzitje. Op www.easycamp.nl/beachcabins vindt men meer informatie en foto’s van deze beachcabins.
Easycamp verkoopt volledig verzorgde campingvakanties op ruim 250 campings in Europa.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.