>Elfstedentocht in Openluchtmuseum

>Op 3 januari 2009 is het honderd jaar geleden dat de beroemde Elfstedentocht voor het eerst werd gereden. In 1997 was het voor het laatst. Hoog tijd dus om de tocht der tochten weer eens te rijden. Op zondag 7 december is het zo ver…in het Openluchtmuseum. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan een barre elfstedentocht met 11 winterse opdrachten in het museumpark. Om 12.30 uur klinkt het startschot op de ijsbaan, maar je moet ook goed kunnen klunen hoor! Heb je alle stempels verzameld, dan krijg je je eigen elfstedenkruisje. Deelnemers kunnen starten tot 15.30 en je moet uiterlijk om 17.00 uur binnen zijn. Net als bij de echte elfstedentocht is de eindtijd heel belangrijk. www.openluchtmuseum.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.