>Francofielen helpen tijdens beurs

>Ervaren vakantiegangers die echt alles weten over Frankrijk treden tijdens de Vakantiebeurs 2009 op als gids voor de vele beurszoekers die dezelfde passie delen. Op forumbijeenkomsten in het Frankrijk Paviljoen in hal 11 van Jaarbeurs Utrecht komen alle Franse vakantieregio’s sfeervol aan bod en kan worden genoten van appetijtelijke streekproducten. Ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van het Jazz Festival van Antibes geeft deze muziek nog eens extra kleur aan de Franse presentatie. De data van de Vakantiebeurs zijn van woensdag 14 januari tot en met zondag 18 januari 2009.
Onder het genot van een hapje of drankje kan worden kennisgemaakt met deze gidsen, die optreden als vraagbaak voor de regio waar zij zelf ‘thuis zijn op vakantie’. Hoofdthema van de Vakantiebeurs dit jaar is ‘Kleurrijk’ met als prikkelend subthema ‘Meet the locals’.
Bart Strijker, projectmanager: ,,Frankrijk liefhebbers kunnen op de Vakantiebeurs in een gezellige sfeer i n gesprek gaan met de gidsen, maar ook met lokale exposanten uit de diverse Franse vakantiegebieden. Voor actuele informatie en nog meer nuttige tips”.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.