>Goedkoper naar Suriname

>Surinam Airways presenteert dit jaar een scherpe beursaanbieding op de Vakantiebeurs in Utrecht. Met de actie ‘3 tickets halen = 2 betalen’ brengt de Surinaamse luchtvaartmaatschappij graag Nederland en Suriname nóg dichter bij elkaar. Ook samenwerkingspartner Telesur geeft deze deal maar dan op SIMcards waar de reiziger voordelig mee belt en sms’t tussen Suriname en Nederland. De belangstelling voor Suriname als vakantiebestemming groeit de laatste jaren fors. Surinam Airways en Telesur presenteren tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht daarom 2 spectaculaire acties die een vakantie naar Suriname nog voordeliger en comfortabeler maken. ‘Blijf altijd in contact met familie en vrienden’ door met 3 personen naar Paramaribo te vliegen voor de prijs van 2 tickets. Data voor deze actie zijn 4 en 6 februari en 6, 11, 13 en 18 maart 2009.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.