>Icelandair steunt kinderfonds

>Voor boekingen van Icelandair Holidays pakketreizen, gemaakt in de periode 16 december 2008 tot en met 4 januari 2009, zal Icelandair € 10 per geboekte persoon doneren aan het Special
Children Travel Fund. Het Special Children Travel Fund is opgericht in de zomer van 2003, door de voormalige president van IJsland, Vigdis Finnbogadottir. Het fonds is opgericht voor langdurig zieke kinderen en kinderen die in moeilijke omstandigheden leven. Het doel is om deze kinderen, wonend in IJsland en omliggende landen, samen met hun familie een droomreis te laten maken.
Financiele steun is verkregen middels een donatie bij de oprichting van het fonds van 3 miljoen ISK door Icelandair. Verdere steun krijgt het fonds van leden van het Icelandair Frequent Flyer programma, die jaarlijks een aantal gespaarde punten kunnen doneren. Passagiers aan boord van Icelandair kunnen geld doneren in de daarvoor bestemde enveloppen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.